Followers

Saturday, 15 February 2014

rindu terlalu rindu

Assalamualaikum.. orang cakap kalau rindu seseorg tu , toksah luahkn tp brdoa pada Yang Maha Mendengar,, kan2?? sy nih bdk bru bljo,, apepun xthu r npe wt title nihh hahaha rindu seseorg? mngkin lh kot xD ,,,
annyeong oppa n unnie!!comment la ek?!!

TiTle?

Assalamualaikum.. nak kate,, result PMR dah lma kuar,, aku dpt 4 A jee.. tp alhamdulillah,, subjek y aku ske uh dpt A.. btw aku amek kelas Akaun sbb aku xnk berat an kple otk aku nih dgn bio , fizik , kimia.. #hakikat #tak #suka #bedah hashtag benci darah haha .. y penting ade addmath!! I love MATH n ADDMATH hehe,, tp ade bab y aku xbpe phm,, xpe bru awl taon,, lme2 t aku phm lah inshaAllah... ade rezeki spm nty A lah kot *angan angan* hahaha .. subjek perakaunan boleh tahan senang r,, kne hafal lejar, debit, kredit, badleh dll... mmg easy klo fhm,, inshaAllah..ekonomi asas plk senang r alhamdulillah,, bru awl taon,, kite tgk acane akhir tau t.. bln dpn dah mula ujian bulanan 1 hurm,, chayokk zeeqa!! haha doakan saya yeaa,, n bln dpn result spm kuar kan?? kan?? haha abes r,. aku doakn rmai y lulus n straight's A inshaALLAH y penting pecahkn rekod skola mcm mne PMR SUA 2013 buat ,, haha :) I cant wait.. huhu
annyeong oppa n unnie!!comment la ek?!!

Thursday, 10 October 2013

Freedom??

      Bak kate org abes je exam,, merdeka.. ea ke?? ksian mreka, org mrdeka 31/08/2013.. depo plk mrdka 8/10/2013.. lewat lah derr,, tapi bg aku,, aku xmerdeka un,, aku cme freedom drpd jwb paper n soalan huhu,, tggl nk tggu result je weyh!! seram meyh!! doakan aku ea?? aku da cbe dgn seboleh y mungkin mse dlm dewan peperiksaan uhuhuhu T.T .. apepon aku nk wish luck to all SPM candidates,, xlme lg dyowg plk an,, huhu 6/11/2013 kuikuii... slmt maju jaya kayh bg calon2 SPM bg SMK UNGKU AZIZ n skola2 len,,ALL THE BEST kayh!!! aja aja fighting ! ! tata~ assalamualaikum!
annyeong oppa n unnie!!comment la ek?!!

Tuesday, 3 September 2013

PMR??

                                      Nampak gyenye PMR da dekat,, lagi 28 HARI je,, skola aku da mula wt gerak gempur utk satu bulan nih,, hurmm.. byk2 study la nih.. da r erk gmpur nye wktu ptg mmg ngntok lhaa.. k lah chow dlu.. byez.. assalamualaikum.. Pray For Batch98 hehe
annyeong oppa n unnie!!comment la ek?!!

Sunday, 26 May 2013

cuti or exam???

yeahhh!! abes examm je cuti sekolah,, hakhakzz slmt brcuti aty2 dijln rya tw,, haha mcm dj radio dah aku nih, jge kslmtn tw :p haha.. aku lbih suka cuti skola drpd exam,, exam sgt mnyakit kn kple aku huh!! lps cuti dpt paper + result haha aku tw result aku down,, tp xmao failed tww!! apepon aku hrp sgt parents aku ley trime result aku uh nty,, huhu :')cuti pon cuti jgk,, aku kne la study,, huhu bgksn cuti blom sentuh g uhh,, folio geo dah complete tggl cover n pelan je lom siap g,, folio sej bru siap penghargaan,, y len xusik g,, ahhh!! frust2!! huhuhu kne wt jgk smue bnde uh hakhak,, abaikn frust aku uh,, :P lolzz haha,, lps cuti nih aku kne g perkhemhn,, haha tk g skola la nmpk gye nye, ngeh2 3 mggu xskola,, yayy!! kahkah aku xprepare ape g,, aishh!! aku nk chow da r,, aku nk pi contact my lovely senior,, akq ainul hakhak,, dy da keje polis bantuan dahh,, hehe,, ehh lpe lak da pg bute,, esok arghh,, hakhak see ya!! mao tdo laa~ assalamualaikum!! thankz 4 read my chitchat,, kahkah :P
annyeong oppa n unnie!!comment la ek?!!

14 May celebrate bufday dak tggi!!


ary uh smbot bufday lugman (dak tggi),, dy uh taon ni la last at sni,, biarpon bru skjp je aku knl,, tp aku da rpt da nan dy mcm knl 8 taon da haha.. dlm stiap gmbr ade cerita,, hakhak


bufday cake dk uh,, coffee,, 



lme dk 3 owg uh,, mne la dyowg sorok lugman nih?!!

ahaha rjin kwn aku nih,, aku bgge hehe

iera!! contact la nabil,, ne dyowg??

juliza da bosan,, so dy men game angry bird sat,,

haish tgn ira halang,, hihi

asl lme sgt nih?? haha 

mne dyowg nih,, pi usha cermin jp ea.. smile~

alamk dk nih trkjot lk ke?? jgn heartattack dah r,, kah3

lepak r der,, jgn mrh,, hekhek

ngumpat ape ha??

potong kek uh cpt,, da lapo nih,, kahkah

ape snyum2 hahaha

haish dy nih,, xabes2 bisiknye uh,,

wt pe uh ha??

soe dayang curik2 amik,, hikhik comelll

tgk game monster ke ha??

kmi keje halftime eaa,, kah2

tgk sat gmbr y hdoh,, nk delete meyhh

kmi wt mesyuarat agong jap,,

wah2juliza bg present,,haha

our star,, haha comel je kn?!!

after mkn kmi men at tmn,, mcm knak2 kn kmi?? haha

arghh aty2 jgn dekat meyhh

weee birthday boy jd budk2 jap,, comel jee kahkah


apa malu2 ha?? snyum je la,, hakhak



senyum,, pndg camera larghh!! =_="

sorry faiz jgn jeles lau lugman nk mek gmbr nan dayang nihh,,

peace you alls

anas!! pndg snih la,, lugman nga mek gmbr nihh

wt mesyuarat ape ha??

comell kn kami?? hakhak

maaf ron,, lugman y nk mek gmbr nan aku,lyn~~, :'(

heyy senyum!! lolz :D

peace meyhh,, :))


annyeong oppa n unnie!!comment la ek?!!

adakah aku berMIMPI?!

aku rse mcm brmimpi lak bdk poyo dtg umah aku smlm,, huhuhu,, rpe2nye mmg betol pon,, huhu sdeyh ade,, happy ade,, rindu ade,, syg pon ade.. aku sdey sbb dy dtg skjp je,, dy dtg amik sjil then bg adiah n topup at aku uh je,, then blah,, nk sembg lme2,, hurm xpe r,, t jiran2 pkir ape lak an,, :/ aku happy sbb dpt jmpe dy wlaupon skjp,, nty dy da nk msok poli huhu brjaohh lg la,, huhuhu (T_T) sdeyh nye!! aku rindu nk jmpe kau g lahh!! huhu apepon thankz taw utk adiah uh ianya sgt brhrge bg aku,, ia nya beso sgt tw,, aku kne ptong y slbihnya,, bunga n teddy y kau bg taon lps,, aku ade simpn agyh nihh,, huhu tgk laa~~

aku sayang kau!! thankz for everything!! :******


annyeong oppa n unnie!!comment la ek?!!