Followers

Sunday, 26 May 2013

cuti or exam???

yeahhh!! abes examm je cuti sekolah,, hakhakzz slmt brcuti aty2 dijln rya tw,, haha mcm dj radio dah aku nih, jge kslmtn tw :p haha.. aku lbih suka cuti skola drpd exam,, exam sgt mnyakit kn kple aku huh!! lps cuti dpt paper + result haha aku tw result aku down,, tp xmao failed tww!! apepon aku hrp sgt parents aku ley trime result aku uh nty,, huhu :')cuti pon cuti jgk,, aku kne la study,, huhu bgksn cuti blom sentuh g uhh,, folio geo dah complete tggl cover n pelan je lom siap g,, folio sej bru siap penghargaan,, y len xusik g,, ahhh!! frust2!! huhuhu kne wt jgk smue bnde uh hakhak,, abaikn frust aku uh,, :P lolzz haha,, lps cuti nih aku kne g perkhemhn,, haha tk g skola la nmpk gye nye, ngeh2 3 mggu xskola,, yayy!! kahkah aku xprepare ape g,, aishh!! aku nk chow da r,, aku nk pi contact my lovely senior,, akq ainul hakhak,, dy da keje polis bantuan dahh,, hehe,, ehh lpe lak da pg bute,, esok arghh,, hakhak see ya!! mao tdo laa~ assalamualaikum!! thankz 4 read my chitchat,, kahkah :P
annyeong oppa n unnie!!comment la ek?!!

No comments:

Post a Comment